Het Sieraad - Routebeschrijving

Het Sieraad
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam

Per auto; Vanaf de ringweg van Amsterdam (A10) rijdt u richting Zaanstad. Neem afslag S106 (Osdorp/ Oud-West). Bij de stoplichten rechtsaf (richting Oud-West). Bij de volgende stoplichten links voorsorteren. U rijdt nu een groot verkeersplein op (Surinameplein). Houd links aan en ga bij de volgende stoplichten linksaf (richting De Baarsjes), houd na de stoplichten rechts aan. U rijdt nu op de Hoofdweg. Bij het volgende grote kruispunt gaat u bij de stoplichten rechtaf, u rijdt nu op de Postjesweg. Aan het einde van de Postjesweg, ter hoogte van het stoplicht hebt u Het Sieraard aan uw rechterhand.

Betaald parkeren; Maandag t/m zaterdag van 09.00uur tot 24.00uur dit kost EUR 2,40 per uur te betalen met Chipknip of contant

Per openbaarvervoer; Met tramlijn 7, 17 en bus 353 stapt u uit op de halte "Postjesweg / de Withstraat". U loopt de Witte de Withstraat uit richting de Postjesweg. Deze straat loopt dood op een T-kruising, aan de overkant van de weg ziet u Het Sieraad.

Met bus 15, 18 en 247 stapt u uit op de halte "Postjesweg". Loop de Postjesweg uit richting het centrum (Kinkerstraat). Aan het einde van de straat, voor de Kinkerbrug, ziet u aan uw rechterhand Het Sieraad.