Grafisch ontwerp

Ik verzorg de vormgeving van o.a. flyers, folders, affiches, brochures, logo’s, briefpapier etc. Dit kan een nieuw ontwerp zijn, of een opmaak in een bestaande huisstijl. Ik geef advies over bijvoorbeeld formaat en papiersoort, en desgewenst verzorg ik het hele traject tot en met drukwerk.

" Een goed grafisch ontwerp is niet alleen ‘esthetisch’, maar het vertegenwoordigt ook de branche, het product en zijn doelgroep."
 

CORDOBA ontwerpen producten als: 

  • Huis stijlen
  • Logos en illustraties
  • Flyers folders, Visitekaarten
  • Boekjes, Cd's, Dvd's en Digipacks

Webdesign

Ik streef ernaar om persoonlijke websites te maken met een heldere structuur. Ook als je nog niet precies weet wat je wilt, kan ik je adviseren over de indeling en opbouw van je site, en wat voor soort website past bij jouw persoon/organisatie en budget. De website wordt gebouwd met Content Management Systeem (CMS), waardoor het gemakkelijk zelf te onderhouden is.

"Bij het maken van een website moet men niet alleen rekening houden met het design, maar ook met de nieuwe trends, de technologische ontwikkelingen en de behoeften van de bezoeker."
 

CORDOBA levert online diensten als: 

  • websites op maat ( WordPress en Squarespace )
  • Zelfbeheer (  CMS )
  • banners en animaties ( jQuery en Html 5 ) 
  • Email marketing en nieuwsbrieven ( → mailchimp )
  • Vernieuwing en onderhoud van websites.

Training en privé lessen 

Specifieke aandacht voor uw behoeften m.b.t. het ontwerp en het onderhoud van uw website, en/of grafische afbeeldingen. De lessen kunnen in drie talen gegeven worden: Spaans, Nederlands en Engels


Adobe Photoshop

Onderricht van de basis van het programma Adobe Photoshop, met inbegrip van het bewerken van foto's en het gebruik van lagen (layers).


images.jpeg

Adobe Illustrator

Illustrator is een door Adobe ontwikkelde applicatie, waarmee we tekeningen kunnen creëren en bewerken op basis van vectorafbeeldingen. Wat is een vectorafbeelding en waarin verschilt dit van bitmap gebaseerde afeeldingen?


squarespace_vertical.png

Squarespace

Squarespace is ideaal voor wie in korte tijd een site wil ontwerpen. Deze online dienst omzeilt een groot aantal complicaties. Dit is een training voor het onderhoud met CMS ( zelfbeheer ) en ontwerp met CSS ( zo gewenst ) van een Website met Squarespace.


wordpress-logo-notext-rgb.png

WordPress

WordPress is een van de meest populaire zelfbeheer CMS systemen. Bijna elke soort website is met behulp van WordPress te maken. WordPress is makkelijk in gebruik en flexibel in te richten. Wil je zelf op een gemakkelijke maar toch professionele wijze een eigen website opbouwen, onderhouden en aanpassen, dan is deze training zeker geschikt voor jou.


MailChimp

Mailchimp stelt ons in staat adressenbestanden op te bouwen. Het email is een uitermate waardevol marketing instrument geworden. Met Mailchimp is het mogelijk op eenvoudige wijze nieuwsbrieven te sturen aan al onze contacten.


Tumult hype. (animaties HTML 5)

HypeApp-512.png

Tumult Type is één van de beste werktuigen voor de creatie van animaties in HTML5 en CSS. Zijn interface is heel vriendelijk en intuitief. Het beschikt over verschillende animaties, keyframes, navigatie van scenes en transities, clicks, rollovers, etc.


Voor meer informatie kan je contact opnemen door het contact formulier in te vullen. →  klik hier